Mėsos technologijos laboratorijoje „KG Group“ Paukštininkystės verslo mėsos gaminių technologas Paulius Unguraitis demonstravo, kaip gaminamos su KTU mokslininkais sukurtos dešrelės, kurios idealiai tinkamos kepti ant laužo. „Jos neturi nitritinės druskos, kuri kepant tampa kenksminga, nes išskiria kancerogenų. Dėl to šios dešrelės ne rausvos, o baltos“, – aiškino technologas.
Va cia tai isradimas, va cia tai reikejo daug proto ir darbo ideti, kad negalima zmoniu nuodyti nitritais/nitratais. Snobelio premija garantuota. O istikro reiketu tas salietras maiste isvis uzdrausti.
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 5 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume