Tai reiškia, kad Windows XP ir Windows Vista vartotojams teks įdiegti Windows 10 „nuo nulio“, naudojant ISO atvaizdą. Šiuo metu visi sistemos nustatymai ir įdiegtos programos bus ištrintos.
Frazę Šiuo metu pavartojote netinkamai. Reiktų keisti: šiuo atveju arba tuomet arba perrašykite abu sakinius į vieną sakinį. O tai sviestą sviestuojate.
Nelabai noreciau tu 10 windowsu,labai gerai 8,1 pripratau geriau net nereikia.
Taigi niekas taves prie stulpo neprirems ir nelieps atnaujinti os.... nueik i nustatymus ir nuimk varnele nuo autoupdate.
p.s. Tikiuosi win10 bus geresni nei 8.1, nes 8.1 tikraja to zodzio prasme yra tragedija...
Pasibėdavok, kas ten tau taip negerai tuose 8.1? Aš kaip tik turbūt nesinaujinsiu į W10, nes kiek mačiau preview, nebebus Metro starto, kuris man buvo patogiausias dalykas windows'ų istorijoje.
Taigi niekas taves prie stulpo neprirems ir nelieps atnaujinti os.... nueik i nustatymus ir nuimk varnele nuo autoupdate.
p.s. Tikiuosi win10 bus geresni nei 8.1, nes 8.1 tikraja to zodzio prasme yra tragedija...
Pasibėdavok, kas ten tau taip negerai tuose 8.1? Aš kaip tik turbūt nesinaujinsiu į W10, nes kiek mačiau preview, nebebus Metro starto, kuris man buvo patogiausias dalykas windows'ų istorijoje.
METRO startas yra, bet ji reikia nustatymuose pasikeisti is paprasto, jei nori. Kuri laika W10 preview naudoju ir esmes esu patenkintas. tikrai gana sklandziai veikia, bet kartais pasitaiko kvailu nesusipratimu, kuriuos manau istaisys galutineje versijoje.
Pritarsiu tik tiek, kad metro sąsaja iš tikro labai patogi planšetėje, bet laptope su klavitūra ir pele tai siaubas tas metro. perjunginėt kiekvieną kartą kai paspaudi desktop, bet nori į darbalaukį, dislike.
0
_________________ rasizmas eina koja kojon su kvailumu ir nežinojimu
perjunginėt kiekvieną kartą kai paspaudi desktop, bet nori į darbalaukį, dislike.
Aš kai paspaudžiu desktop, tai ir nukeliauju į darbalaukį, nes desktop (angl.) yra darbalaukis (liet.) O kai aš noriu patekti į start'ą, tai ir spaudžiu start mygtuką esantį klaviatūroje. Ir man tikrai nesunku paspausti Win+D kad nuleisti visus langus ir pereiti į darbalaukį. Didžiausios problemos yra tiems, kas naudoja kompiuterį tik žaisti candy crush ir visiškai visus veiksmus atlikinėja tik pelės paspaudimais. O tokiems žmonėms nemanau kad ir Windows 39 padės, nes jie kaip spaudė pele ant kiekvieno lango "Minimize", taip ir toliau spaudys
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume