Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai
 
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:
Atsiminti
Login with a social network:

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos

Ieškoti forume


Išsami paieška

 [ 7 pranešimai(ų) ] 
 
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą Pagrindinis diskusijų puslapis » Mokslas » Žmogus ir medicina
Žinutė Autorius
  Standartinė   Parašytas: 2015-06-10, 11:30 
     
Aš tai mikrobangų krosnelės nenaudoju dėl skonio sugadinimo. Panašiai kaip ir su aliejum/sviestu - reklamuoja keptuves, kuriose galima kepti be riebalų. Pabandžiau kartą ir gana. Na, išimtimi galima pavadint dalį daržovių, bet blynai, mėsa, bulvės - būtini riebalai.
  • 0



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2008-10-19, 23:45
Pranešimai: 2166
Miestas: Anykščiai
Reputacija: +293
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2015-06-10, 12:23 
     
Viską naudoju ir psichozėms nepasiduodu.
  • 0


_________________
Šunys loja, dievo toliau nėra.



Užsiregistravo: 2009-05-29, 09:06
Pranešimai: 1712
Reputacija: +1
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2015-06-10, 13:07 
     
Cituoti:
Pirmajame iš jų kalbama apie mikrobangų krosneles ir giliai įsišaknijusią nuomonę, kad jos sunaikina visas vertingas maisto medžiagas. Šiose krosnelėse naudojamos mikrobangos priverčia judėti šildomo maisto vandens molekules. Greitai besisukančios vandens molekulės reiškia, kad maistas greitai įšyla.

Na aš visą gyvenimą (nuo tada kai paskaičiau straipsnį apie mikro bangų krosneles būdamas 8-9 metų) tikėjau, kad mikro bangos judina angliavandenių ir baltymų molekules, o ne vandens. Aišku google padėtų išsiaiškint. Bet tada kodėl agurkas mikrobangėj nesušyla? Juk jame tiek daug vandens. Ne kartą jau prieš daug metų nusistebėjau tuom - būdavo kad net greito maisto neturi kada suvalgyt - įdedi hamburgerį į mikrobanginę - bulka šilta, mėsa karšta, svogūnas šiltas, sūris sutirpęs seniausiai, o marinuoti agurkėliai lyg iš ką tik sloiniko.
  • 0



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2012-05-22, 14:33
Pranešimai: 1458
Miestas: Dún Laoghaire
Reputacija: +210
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2015-06-10, 13:26 
     
trapecijus rašė:
įdedi hamburgerį į mikrobanginę - bulka šilta, mėsa karšta, svogūnas šiltas, sūris sutirpęs seniausiai, o marinuoti agurkėliai lyg iš ką tik sloiniko.

Vat, ėmiau ir pabandžiau paprastą agurką, tai sušilo normaliai. Tik gerai, kad sugalvojau įpjaut aš jį, nes šyla tik vidus, tai net įpjautas jis "sprogo".
Pabandžiau ir du puodelius vandens pašildyt - vienas sūdytas. Jautėsi, kad sūdytas vanduo kažkiek vėsesnis.
  • 0



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2008-10-19, 23:45
Pranešimai: 2166
Miestas: Anykščiai
Reputacija: +293
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2015-06-11, 10:06 
     
Kaip supratau tai čia yra Video ir tiek. Moksliniai tyrimai nėra atlikti. Spinduliuotė, kurią skleidžia žmogui yra negerai. Visos spinduliuotės mobilūs tel., wifi, televizija, kosminė ect. Tai kuo mažiau spinduliuotė tuo geriau.
Mikrobangų krosnelėje gerai yra vandenį kaitinti, gal dar kelis produktus kaip spragėsius ar karštu sumuštinius, kita mano požiūriu neskanu.
  • 0




Užsiregistravo: 2011-04-07, 12:50
Pranešimai: 57
Reputacija: +7
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2015-06-11, 16:26 
     
Šviesa irgi yra spinduliuotė. Šiluma irgi spinduliuotė.
  • 0




Užsiregistravo: 2013-12-03, 16:17
Pranešimai: 1108
Reputacija: -24
   
 
Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:
Rūšiuoti pagal
 


Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
 

Ieškoti:
Pereiti į:
 
 

Reputation System ©'