Aš tą staigų posūkį darau praktiškai kiekvieną kartą parvažiuojant į kiemą, tik greitis būna 60-70 (priklausomai nuo padangų (vasarinės/MS) ir dangos būklės (sausa/šlapia)) Tiesa šis testas parodė man dar vieną dalyką - prastas padangas šiemet nusipirkau, o tai žmonės nuo cypiančių padangų and bordiūro šokinėja kai į gyv. zoną įsukinėju
0
_________________ O tai ir šiukšlių dėžėj tvarką reikia palaikyt?
užuot kaupus teorines žinias apie tai, kaip spręsti pavojingą situaciją kelyje, ir samprotavus apie galimus veiksmus, reikia mokytis bet kokia kaina tokių situacijų išvengti.
Štai ir visa paslaptis, kaip išlikti gyvam kelyje. Beveik 4 metus vairuoju - net ABS niekad nesuveikė.
Aš tokių pagrindų mokiausi iš knygutės kurią gavau kartu su pirktu žaidimu. Kam įdomu mačiau yra internete pdf tiek rusų tiek anglų kalba, tiesiog įrašykite google \
užuot kaupus teorines žinias apie tai, kaip spręsti pavojingą situaciją kelyje, ir samprotavus apie galimus veiksmus, reikia mokytis bet kokia kaina tokių situacijų išvengti.
Štai ir visa paslaptis, kaip išlikti gyvam kelyje. Beveik 4 metus vairuoju - net ABS niekad nesuveikė.
O dabar taip vaikine - kiek kilometrų nuvažiavai per 4 metus? Statistinis vairuotojas susuktų apie 80k km. Na net nežinau - aš tiek toli gražu nenuvažiuoju, bet kai važiuoji per pliūrzę neįmanoma, kad ABS nė kart nesuveiktų.
O iš esmės yra taip - turi žinoti ir gebėti valdyti automobilį, kuomet jis sunkiai valdomas, tačiau tokių situacijų vengti. Va ir visa paslaptis.
Aš tą staigų posūkį darau praktiškai kiekvieną kartą parvažiuojant į kiemą, tik greitis būna 60-70 (priklausomai nuo padangų (vasarinės/MS) ir dangos būklės (sausa/šlapia)) Tiesa šis testas parodė man dar vieną dalyką - prastas padangas šiemet nusipirkau, o tai žmonės nuo cypiančių padangų and bordiūro šokinėja kai į gyv. zoną įsukinėju
Visgi tiesą sako žmonės apie bnv vairuotojus...
bmw fan - chuligan, jaučiu net 10 metų stažo neturi, o jau baisus lenktynininkas, kaip ir Kiguolis.... whahaha
0
_________________ rasizmas eina koja kojon su kvailumu ir nežinojimu
pasitikrink ar tuomet isvis veikia, nes arba tu gyveni kur ziemos nera, arba ziema net nevazineji. man vazinejant zvirkeliu kasdien abs suveikia tiesiog pristabdant
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume