Galbūt kaip nuotraukoje visi objektai yra jame mažesni, nei 17 laipsnių. Jokios kitos logiškos priežasties nematau. Nor JAV įstatymai neretai nelogiški...
Nežinau ką ten rašo, bet kiek susiduriu, tai dažniausiai keleivio pusės veidrodėlis tolina, vairuotojo pusės rodo tikrą vaizdą arba šiek tiek artina. Su išlenktais susidurt neteko, neskaitant kur būna papildomai prisiklijavę tokiu mažesnius - aklajai zonai stebėt.
Išlenkti dažniausiai būdavo senesniuose rusiškuose sunkvežimiuose ir vaizdas labai jau iškraipytas būna.
Tik aš nesuprantu kodėl gali drausti tokį išlenktą veidrodi, jei jis rodo neiškraipytą vaizdą.
Na manau sudėtinga nustatyti atstuma, ypač pirmą kartą įsėdus, nebent būtu priimtas standartas... na radus kur įsigyti mielai panaudočiau, ne vietoj standartinio, o šalia.
separatistas, mano nuomone plataus kampo veidrodėliai jav neleidžiami dėl to, kad "nesportuotum" gatvėse. kai pats pabandžiau vairuoti automobilį su "realaus vaizdo" veidrodėliu, norėdamas ką nors aplenkti ar iššokti, paprasčiausiai negalėjau to padaryti, nes nemačiau ar netrukdo kokia nors kliūtis.
o man butu labai domus tas cilinfriskas veidrodis jei i ji paziurejus vaizdas nburtu iskreiptas, tada jis tikrai logikai nepaklustu o dabar tai eilinis vamzdis.
0
_________________ Aš esu papirktas naftininkų ir žydų, priklausau slaptai masonų brolijai, padedu NASA'i išlaikyti paslaptis, bei dangstau didžiules koorporacijas tad nepykit dėl ištrintų komentarų.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume