Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai
 
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:
Atsiminti
Login with a social network:

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos

Ieškoti forume


Išsami paieška

 [ 5 pranešimai(ų) ] 
 
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą Pagrindinis diskusijų puslapis » Mokslas » Žmogus ir medicina
Žinutė Autorius
  Standartinė   Parašytas: 2017-04-02, 21:00 
     
Kalbėjimas apie maisto kenksmingumą ar nauda tai tas pats kas kalbėjimas apie dievo egzistavimą. Dažniausiai paremtas menkaverte statistiką kuriai įtaką gali turėti šimtai tūkstančių skirtingu faktorių. Ir tokių nuomonių plitimą aktyviai skatina tu produktu gamintojai arba jų konkurentai.
Sviesto kaip didžiausio blogio paplitimas tikrai nebuvo be margarino gamintojų įsikišimo.
Bei žmonės visada nori rasti kaltus, net jei tam trūksta žinių ar technologijų vis tiek atsitiktinai į ką nors bes pirštu ir jį apkaltins. Nes juk turi būtinai rasti kalta.

Todėl man nusispjauti į visus su maistu susijusius patarimus. Ką norių tą valgau. Kiek noriu tiek valgau. Nes velniai žino kas ir kiek kenkia ir iš vis ar sulauksime to laiko kai tai pradės kenkti ar greičiau nuo ko nors kito mirsim. Juk amžinai vis tiek negyvensim.
O tos mintis, kad reikia apmokestinti "nesveika" maistą (sviestą) ir atpiginti "sveika" maistą (margariną) yra kaip skaitmeninių laikmenų apmokestinimas.
  • +7



Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-07-29, 19:55
Pranešimai: 5276
Reputacija: +1519
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2017-04-02, 22:01 
     
Geriausia valgyti tai ką pats gali pasidaryti virtuvėj, primityviom sąlygom. Jo negali pasidaryt dažniausiai reikia vengti
  • 0


_________________
Jokia gėda nežinoti! Gėda apsimesti žinančiu..


Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2008-06-04, 11:51
Pranešimai: 2961
Miestas: Pasvalio r
Reputacija: +390
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2017-04-03, 09:20 
     
Tiesiog maisto pramonės interesas vartoti kuo mažiau brangių žaliavų (baltymų, gyvulinių riebalų) ir kuo daugiau pigių žaliavų (angliavandenių, augalinių riebalų(aliejų)). O tai nelabai suderinama su sveika mityba.
  • 0




Užsiregistravo: 2009-07-27, 22:29
Pranešimai: 1685
Miestas: Kaunas
Reputacija: +249
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2017-04-03, 10:20 
     
kiesza rašė:
Geriausia valgyti tai ką pats gali pasidaryti virtuvėj, primityviom sąlygom. Jo negali pasidaryt dažniausiai reikia vengti


Yra tokių, kurie nesugeba pasigaminti nė kiaušinienės jos neprideginant :D
Namų salygomis sudėtinga išsikepti ir šakotį ar sluoksniuotos tešlos užsimaišyti, bet tai nereiškia, kad tai blogai.

Namų sąlymogis sunku pasiruošti ir migdolų miltus, o ką kalbėti apie visiems jau įprastus kvietinius miltus. O kur dar sūriai!

Maisto pramonės interesas patenkinti klientų poreikius. Jei dauguma nori pigių produktų, tai ir gausi transriebalus ir cukrų. Jei nori gerų produktų ir už tai pasiryžęs mokėti - tą ir gausi.
  • +2


_________________
Surinkai -10 takšų? Tavo komentarų nebematau ir nebeskaitau. Sėkmės savo graudžiame, neapykantos ir pavydo persmelktame gyvenime.



Užsiregistravo: 2009-04-04, 03:11
Pranešimai: 14143
Miestas: Vilnius-Klaipeda
Reputacija: +2153
   
 
Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:
Rūšiuoti pagal
 


Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 5 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
 

Ieškoti:
Pereiti į:
 
 

Reputation System ©'