Mhm, geras tavo požiūris, samoksle. Man tai pikta, kai šitaip siekiama vien pelno ir tokius dalykus daro visiškai buki žmonės, kurie nesupranta žalos gamtai dydžio. Plius, jie nepagalvoja, kad išnaikindami tuną, patys nebegaus pelno 2012 metais, kai nebebus tuno. Prasta investicija ateičiai.
0
Mhm, geras tavo požiūris, samoksle. Man tai pikta, kai šitaip siekiama vien pelno ir tokius dalykus daro visiškai buki žmonės, kurie nesupranta žalos gamtai dydžio. Plius, jie nepagalvoja, kad išnaikindami tuną, patys nebegaus pelno 2012 metais, kai nebebus tuno. Prasta investicija ateičiai.
Bet neskubėk iškart pult. Kaip tik daugiau pelno gaus. Tunas bus deficitinis produktas, taip kad atsiras tunų fermos ir pardavinės didesnėmis kainomis.
As sendien maximoi nusipirkau ta proga 2 tuno skardines NEM nem .
O kam tiem tunam nuotraukoj išpjauna žiaunas? Mažne kad nepūtų?
Japonai tai gaudys kaip ir gaudę. Bandė gyvūnų gynėjai kovot su banginių medžiokle, bet japaškės pareiškė kad čia jų sena tradicija...
Galima rast video youtube'j kur švelniai tariant žiauriai galabijami delfinai.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume