matau, kad nevaziave su dideliais statramsciais, kai nori isvaziuoti i gatve riboto matomumo, o statramstis yra viena didziausiu kliuciu ir sukelenciu avarija, nes kol dairaisi i desine nera masinos, pasuki i kaire puse, nera masinos, vel ziuri i desine ir vaziuoji, nes nera masinos, o ji yra statramscio uzdengta, tad jei megsti greitai startuoti, tai beveik garantotai dausies i masina.
matau, kad nevaziave su dideliais statramsciais, kai nori isvaziuoti i gatve riboto matomumo, o statramstis yra viena didziausiu kliuciu ir sukelenciu avarija, nes kol dairaisi i desine nera masinos, pasuki i kaire puse, nera masinos, vel ziuri i desine ir vaziuoji, nes nera masinos, o ji yra statramscio uzdengta, tad jei megsti greitai startuoti, tai beveik garantotai dausies i masina.
Suki į kairę, o žvalgaisi į dešinę? Ko? Vėjas sijonus kilnoja?
Jei nežiūri, kur važiuoji, tai nepadės ir visokios lemputės ant veidrodėlių ar tokie išradimai.
Pilnai užtenka tiesiog pasukti galvą į šoną. Aišku, priklauso nuo konkretaus mašinos modelio, gal yra ir tokių, kur realiai tikrai nesimato - bet tai tikrai nėra dažnai sutinkamas automobilis.
Netgi ir mikroautobusai(pvz, Renault Trafic) realiai neturi aklos zonos.
aš esu per statramstį pražiūrėjęs ne vieną objektą. Pvz koks automobilis idealiai pasislėpęs važiuoja artyn tavęs, tu važiuoji į priekį ir nematai jo kelias sekundes. Nors kelią šone atrodo apžiūri. Tas pats su pėsčiaisiais artėjant prie perėjos. Avarijų nebuvo, bet esu ne kartą labai nemaloniai nustebęs ir gana staigiai stabdęs. Dabar pasilenkiu į priekį prieš tokias vietas. Bet tas labai priklauso nuo mašinos, kitose viskas puikiai matosi.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume