na dar para6ykit, kodėl pieno ir grietinėlės skoniai skiriasi.. juk grietinėlė sudaryta „tik iš pieno“, arba kodėl pienas ir varškė.. jau temos dar dviem straipsniams yra..
Dar turėjot parašyt, apie sviesto rezervą, ir kiek jis išbūna užšaldytas kol gaunat jo paragaut. Ir kodėl nėr daug mažų gamintojų. Nors gal čia mano senos žinios, bet kažkas tai apie metų atsargos būdavo saugomos. Gal dabar tai pasikeitę, nežinau.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume