Sveiki, noriu aš pasiklausti tik vieno, dėl ''GTA V'' aš viską padariau vakar lygtais ką reikėjo, kad leistu atsisiūsti. Ir dabar noriu pasiklausti kada man leis jį turėti. Ačiū
Sveiki, noriu aš pasiklausti tik vieno, dėl ''GTA V'' aš viską padariau vakar lygtais ką reikėjo, kad leistu atsisiūsti. Ir dabar noriu pasiklausti kada man leis jį turėti. Ačiū
atsisuk epic games laucher ir per ten parsisusi zaidima
Čia savotiška ir turiu pastebėti efektyvi reklama sekančiai GTA 6 versiaji. Man neina niekaip prisiloginti į ta sumautą social club emailas patvirtintas ir tt. Visa kita suinstaliuota.
0
_________________ Jei abejoji nedaryk, jei darai neabejok.
Čia savotiška ir turiu pastebėti efektyvi reklama sekančiai GTA 6 versiaji. Man neina niekaip prisiloginti į ta sumautą social club emailas patvirtintas ir tt. Visa kita suinstaliuota.
Čia ne Rockstar games dalina žaidimus, o Epic Games, todėl Epic Games nori pritraukti daugiau žaidėjų į savo parduotuvę, nieko bendro su GTA 6 neturi.
0
_________________ "There is no weapon more deadly than the will." Bruce Lee
Neįmanoma prisijungti dėl apkrovimo. Kai nemokamai padalino, daug žmonių bando įlysti į serverį. Jaučiu reikės palaukti porą savaičių, kol normalizuosis. https://support.rockstargames.com/servicestatus
Neįmanoma prisijungti dėl apkrovimo. Kai nemokamai padalino, daug žmonių bando įlysti į serverį. Jaučiu reikės palaukti porą savaičių, kol normalizuosis. https://support.rockstargames.com/servicestatus
O tai tiesioginis siuntimasis, ne torrent?
0
Užsiregistravo: 2009-06-28, 02:39 Pranešimai: 4992 Miestas: Vilnius
O tai tiesioginis siuntimasis, ne torrent?
Aš čia žiūriu, kad visi apie skirtingus dalykus kalba. Aš turėjau galvoj prisijungimą į GTA Online pasaulį žaidime, kai jau viskas suinstaliuota. Pats atsisiuntimas nežinau kokiu būdu, per launcher'į man atsiuntė, nakčiai buvau palikęs, ryte viskas jau buvo instaliuota. ~100GB
Vien dėl online parsisiunčiau. Bet tikėjausi, kad bus daugiau ten žmonių vienoj sesijoj, truputį nuvylė, nes sunkiau ką nors pagauti ir pervažiuoti Ir gana sunkiai prilogina į serverį, gana ilgai tenka palaukti.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume