Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai
 
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:
Atsiminti
Login with a social network:

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos

Ieškoti forume


Išsami paieška

 [ 27 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
 
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą Pagrindinis diskusijų puslapis » Mokslas » Žmogus ir medicina
Žinutė Autorius
  Standartinė   Parašytas: 2020-12-18, 18:43 
     
conjurer rašė:
HardAxe rašė:
Na natūralioje gamtoje nėra nei alkoholio ...


Gal kiek ir perdėtas efektas, bet marulų fermentacija įvyksta per 3 dienas:


Na mano mintį supratai.
Galim kiek išplėsti ribas ir sakyti, kad natūraliai fermentuojant (jau kultūriškai užaugintą misą) alkoholio koncentracija neviršyja lyg ir 15-18%, vėliau miršta mielės.
Bet mes naudojam distiliaciją, kad būtų lengviau nusigerti ;)
  • 0



Moderatorius

Užsiregistravo: 2009-07-13, 13:38
Pranešimai: 5049
Reputacija: +1691
   
 
Į viršų
  Standartinė   Parašytas: 2020-12-18, 19:40 
     
HardAxe rašė:
Na mano mintį supratai.

Jo tiesiog nepritariu. Nuo laukinės alkoholio fermentacijos, iki meskalino, psilocibino, ar valerijono katėms, gamtoje pilnai svaigiųjų medžiagų, ir ne tik žmonės tai praktikuoja. Tai tiesiog dažniausiai nėra rūšies išgyvenimą palengvinantis veiksnys. Bet tai tikrai yra natūralu.

Žmonės aišku gali pasigaminti/prisirinkti didesnius kiekius, bet tas pats galioja ir maistui.
  • 0




Užsiregistravo: 2010-12-29, 01:01
Pranešimai: 1132
Reputacija: +420
   
 
Į viršų
Rodyti paskutinius pranešimus:
Rūšiuoti pagal
 


Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 27 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: AAA000 ir 13 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
 

Ieškoti:
Pereiti į:
 
 

Reputation System ©'