Gal kiek ir perdėtas efektas, bet marulų fermentacija įvyksta per 3 dienas:
Na mano mintį supratai. Galim kiek išplėsti ribas ir sakyti, kad natūraliai fermentuojant (jau kultūriškai užaugintą misą) alkoholio koncentracija neviršyja lyg ir 15-18%, vėliau miršta mielės. Bet mes naudojam distiliaciją, kad būtų lengviau nusigerti
Jo tiesiog nepritariu. Nuo laukinės alkoholio fermentacijos, iki meskalino, psilocibino, ar valerijono katėms, gamtoje pilnai svaigiųjų medžiagų, ir ne tik žmonės tai praktikuoja. Tai tiesiog dažniausiai nėra rūšies išgyvenimą palengvinantis veiksnys. Bet tai tikrai yra natūralu.
Žmonės aišku gali pasigaminti/prisirinkti didesnius kiekius, bet tas pats galioja ir maistui.
Vartotojai naršantys šį forumą: AAA000 ir 13 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume