Straipsnis neteisingai išverstas iš anglų kalbos į lietuvių. Angliškame straipsnyje yra nurodoma jo apytikslė rinkos vertė, kuri taip pat nurodoma ir aukciono puslapyje, o dabartinė pardavimo kaina kol kas, kol nėra dar nei vieno statymo yra 0 usd.
+1
Užsiregistravo: 2014-10-20, 12:49 Pranešimai: 83 Miestas: Los Angeles, California.
Automobilis turi tik vieną trūkumą: tai yra dujų ryjikas. Tačiau kai kurie teigia, kad automobilis vertas didesnių degalų sąnaudų.
„Šis automobilis yra greitas, grubus ir ne, jis nėra taupus. Aš dėkoju Dievui už visa tai. Verta papildyti dujas kas keletą kilometrų.
Aš netikiu, kad jame yra sumontuota LPG įranga. Amerikonai ant benzo sako gas, o autorius ir išvertė dujos, tiksliau googlas išvertė, o autorius perdaug žalias, kad suprasti.
+8
_________________ Jei abejoji nedaryk, jei darai neabejok.
Automobilis turi tik vieną trūkumą: tai yra dujų ryjikas. Tačiau kai kurie teigia, kad automobilis vertas didesnių degalų sąnaudų.
„Šis automobilis yra greitas, grubus ir ne, jis nėra taupus. Aš dėkoju Dievui už visa tai. Verta papildyti dujas kas keletą kilometrų.
Aš netikiu, kad jame yra sumontuota LPG įranga. Amerikonai ant benzo sako gas, o autorius ir išvertė dujos, tiksliau googlas išvertė, o autorius perdaug žalias, kad suprasti.
pataise i kuras. nors kuras irgi sakyti nera teisingai, nes kuras tai malkos (kitaip sakant, tai kas nera skystas), o benzinas yra degalai. skirtumas yra tarp siu teriminu, taciau mazai kas zino skirtuma
pataise i kuras. nors kuras irgi sakyti nera teisingai, nes kuras tai malkos (kitaip sakant, tai kas nera skystas), o benzinas yra degalai. skirtumas yra tarp siu teriminu, taciau mazai kas zino skirtuma
Visi degalai yra kuras, bet ne visas kuras yra degalai. Ar ne?
Rašyti "kuras" - teisinga. Nors ir tiksliau būtų rašyti "degalai". Bet tikrai nėra klaidinga.
Lietuvoje esu matęs Viperį su dujų įranga parduodama, bet iš JAV tai tikrai nerasi.
-1
_________________ "There is no weapon more deadly than the will." Bruce Lee
Masina nera sudegus straisnio autoriui reikia taip voztelti per ausi kad atsimintu. Is nuotrauku sprendziant kazkas (namas ar kita masina) sudege pries ja. O jai tik priekis apsilyde nuo karscio. JI JOKIAIS BUDAIS NERA SUDEGUS!!! Pagoglinkit kaip atrodo sudegus masina.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume