mano pazystamas is ~2km krito, tai i durpes ismigo.. aisku viena koja sutrupejo kita luzo, bet po metu jau net neslubuoja _________________ ---
experienced
monkey
Prisijungė: 2008 09 25 Žinutės: 13 Miestas: Vilnius
Įsijungiau straipsnį nusiteikęs skeptiškai, bet galiu pasakyti, kad straipsnis geras, įdomus, o gal kam kada nors bus ir naudingas (geriau, kad nebūtų). Pliusas.
Galėtų kokių skemukių būt. Panašiai, kaip būna, "užsimaukite deguonies kaukę", "pūskite į vamzdelį" ;]
Beje, ar teisingai supratau, kad geriausia bandyti sklęsti kaip sparnuotai voverei, "prisižeminti" kaip katei arba narui (o gal geriau kaip futbolo vartininkui - skersai ir bandyti ristis?), na dar bandyti pasigauti kokį lengvą daiktą su dideliu paviršiaus plotu (gal ilgas paltas mačytų?). Ar čia tame ir esmė - daryk ką nori, tik leiskis minkštai ir ne ant pakaušio - gal dievulis išgelbės? ;]
Galėtų kokių skemukių būt. Panašiai, kaip būna, "užsimaukite deguonies kaukę", "pūskite į vamzdelį" ;]
Beje, ar teisingai supratau, kad geriausia bandyti sklęsti kaip sparnuotai voverei, "prisižeminti" kaip katei arba narui (o gal geriau kaip futbolo vartininkui - skersai ir bandyti ristis?), na dar bandyti pasigauti kokį lengvą daiktą su dideliu paviršiaus plotu (gal ilgas paltas mačytų?). Ar čia tame ir esmė - daryk ką nori, tik leiskis minkštai ir ne ant pakaušio - gal dievulis išgelbės? ;]
Macytu...Kuno dalis vienoje vietoje rastu _________________ I am sure I have a defective phone, I keep pressing the home button and I’m still at work...
Rode per mitu griovejus sia tema keleta seriju. Uztektu ir 100 metru aukscio nukrist i vandeni ir nebeisplaukt. Na bet jei krenti is 10 km tai bent turesi laiko pagalvoti apie ka kazka arba pasijuostu suolininku be parasiuto _________________ Kliūtis pradedame matyti tada, kai nukreipiame žvilgsnį nuo tikslo | Henry Ford
o kaip toks variantas: laiko turėtų užtekt nusimaut kelnes, užsirišt galus ir panaudot kaip parašiutą?
geras straipsnis, kažkada ir man buvo kilę tokių minčių ką aš daryčiau tokiu atveju, bet greičiausiai samprotavimai baigdavosi tuo, kad išsigelbėt neįmanoma. o dabar pasikeitė požiūris į tai. _________________ Aš galvojau, kad laikas neegzistuoja, kol nepradėjau į jį žiūrėti kaip į ketvirtą koordinatę, aprašančią erdvę.
gedas
Prisijungė: 2008 12 31 Žinutės: 378 Miestas: Vilnius
Totally awsome, buvau girdejes viena ausim, bet maniau, tai tik pramanai. O seip vanduo is 10m aukscio, jei soksi pilvu i vandeni - vargei ar beisplauksi. Jei zemyn galva ar zemyn kojom, tai viskas gerai
Visam straipsni geriausias Japonas ir Britas kuris iskrito is vokieciu numusto lektuvo tiesiai i Vokieciu rankas na o japonas taigi tatsargai uri atsargini parasiuta ant nugaros jeigu to pirmojo nepagautu
Totally awsome, buvau girdejes viena ausim, bet maniau, tai tik pramanai. O seip vanduo is 10m aukscio, jei soksi pilvu i vandeni - vargei ar beisplauksi. Jei zemyn galva ar zemyn kojom, tai viskas gerai
viskas gerai, tik abi kojas susilauzai, geriausiu atveju. normaliu tai nuo smugio be samones nuskesti.
Visos datos yra GMT + 2 valandos Pereiti prie 1, 2Toliau
Puslapis 1 iš 2
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume