Dabar forume
[ Administratorius ] [ Moderatorius ]
|
|
Daugiau
|
|
|
|
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Pranešimas |
Autorius |
Parašytas: Antr. 11 01, 2011 12:38 Rašyti temą: wifi (no internet accès) |
|
|
SOS, uzsiknisau kariaut su tuo internetu, nebezinau ka daryt:)
situacija tokia, naudojuosi intiku is sefo ofiso, nes gyvenu prie pat viezbucio, kuriame dirbu. visad laptopas pagaudavo normaliai ir pasijungdavo, kartais budavo kokia diena uzgrybauja ir rodo (no internet acces) . dabar grizau po atostogu, HP laptopas jau 2 savaites man tapati rodo, jei paspaudziu deagnose, ismeta kad dns server is not responding.. bandziau ir routeri restartuot kelis kartus, nepadeda.. bajeris tame, kad su kitais laptopais zmones naudojasi tuo intiku.. o su savo laptopu as galiu naudotis kitais intikais..
vakar nusipirkau macbooka ,galvoju baigsis tie vargai, bet ir sitam nera to interneto, o kiti yra..
kaip isprest sita problema, kad mano 2 kompuose nera interneto to, o tarkim draugas ateina, pas ji veikia..ar cia routeryje kazka reiks daryt, nustatinet ar kaip? |
|
civillis
Prisijungė: 2010 05 13 Žinutės: 36
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 11 01, 2011 15:01 Rašyti temą: |
|
|
| Matau tik vieną logišką sprendimą — pasikeisk su kuriuo nors iš draugų kompiuteriais. Įtariu, kad tave bus kažkas bloga akim nužiūrėję ir dėl to neveikia pas tave internetas net naujame kompiuteryje. Nu, o jei rimtai, turbūt šefui nusibodo, kad jo internetą kažkas p**dina, o jam už tuos iš linkomanijos parsiųstus filmus sumokėt reikia, ir uždėjo ban'ą ant tavo MAC adreso. Gal net išvis perėjo prie statinių IP adresų naudojimo. Nuo to, kad įslinkęs į jo ofisą ištrauksi ir įkiši maitinimo kabelį, situacija nepasikeis. Reikia lįsti į maršrutizatoriaus vidų, keisti nustatymus. |
|
Simplicity

Prisijungė: 2010 04 01 Žinutės: 2291 Miestas: Drogheda
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Antr. 11 01, 2011 21:28 Rašyti temą: |
|
|
| neee,su sefu sutariu gerai, ir jis zino kad naudojuos intiko, cia ne prie ko tas visas.. bet va sendien, po 2 savaiciu kazkaip stebuklingai atsirado ant abieju kompu.. nzn kas cia per nesamone buvo nutikus, bet ...beje sefas ten beveik nesedi,sekretore patvarko popierius ir tiek:) o ir intikas viezbuciui ir padarytas.. yra 2 intikai viezbutyje be jokiu kodu, junkites kas norit sveciai.. o yra pora su kodais (kuriuos manau patys ir naudoja). na bet viskas gerai,kas gerai baigias:) |
|
civillis
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Kv. 11 03, 2011 2:20 Rašyti temą: |
|
|
| beje, paklausiau snd pas manageri, kame beda buvo, gal jis ka padare,kad atsirado man netas.. tai sake kazkurie kambariai nusiskunde kad neturi neto,tai jis perkrove kazkoki pagrindini kaip routeri ar stoti nzn, nuo kurios priklauso visi routeriai.. uztai man ir nepadejo perkrovimas ofiso routerio:) |
|
civillis
|
|
Atgal į viršų |
 |
Parašytas: Pen. 06 08, 2012 19:12 Rašyti temą: |
|
|
| man tas pats vyksta sukursiu dar viena toki foruma sitame puslapyje |
|
kuku
Prisijungė: 2012 05 31 Žinutės: 5
|
|
Atgal į viršų |
 |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų šiame forume Jūs negalite atsakinti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|