Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos

Paieška archyve atlikta pagal tokius paieškos parametrus:

Rubrika: „Visos rubrikos“

Autorius: Genė Dobrovolskytė

Tipas: Visi įrašai

Laikotarpis: Neribotas

Rikiavimas: Naujausi pagal datą

Norėdami lengviau surasti dominantį įrašą, naudokitės archyvo rikiavimo ir rūšiavimo funkcijomis arba keiskite paieškos parametrus

Straipsniai, kuriuos parašė Genė Dobrovolskytė

visi straipsniai video
Archyvo rikiavimo ir rūšiavimo funkcijos
komentuojami skaitomiausi rekomenduojami naujausi
 
 
(0) 2017-06-12 48
Margarinas, glazūruotos spurgos ar gruzdintos bulvytės – tai tik keli produktai, kurių sudėtyje yra transriebalų: nesočiųjų riebalų rūgščių, darančių žalą žmogaus organizmui. Nacionalinio maisto ir veterinarijos rizikos vertinimo instituto atstovės teigimu, nedidelis kiekis transriebalų yra kai kuriuose mėsos ir pieno produktuose, tačiau jie nėra tokie kenksmingi kaip pramoniniu būdu gauti riebalai.