Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
Jus esate cia: Pradzia » Visos temos » Mokslas » Chemija » Biochemija
 
 

Biochemija (Chemija | Mokslas)

Rodomi įrašai iš
visi straipsniai video
Archyvo rikiavimo ir rūšiavimo funkcijos
komentuojami skaitomiausi rekomenduojami naujausi
 
 
(2) 2016-11-11 11
<i>Visame jūsų kada nors valgytame maiste saugoma Saulės energija, kurią augalai sugėrė vos prieš kelis mėnesius ar metus. Bet greitai dalis energijos jūsų lėkštėje gali būti iš Saulės
(1) 2016-10-24 26
<i>Ne vieno patirtas nemalonus pojūtis po linksmesnės, nei derėtų, vakaronės. Ką apie tai sako (ir ko dar nežino) mokslas?</i>
(4) 2016-10-21 54
<i>Pokalbis prie kavos. Apie švelniuosius psichostimuliatorius, protingą kofeino dozę ir adenozino receptorius.</i>
(0) 2016-10-06 11
Nobelio chemijos premiją pasidalijo mokslininkai Jeanas Pierre’as Sauvage‘as iš Prancūzijos, seras J. Fraseris Stoddartas iš JAV ir Bernardas L. Feringa iš Olandijos už molekulinių mašinų, arba molekulinių įrenginių, sukūrimą ir sintezę. Laureatai įrodė, kad technologijos miniatiūrizavimas gali sukelti revoliuciją.
(0) 2016-10-05 1
<i>2016 meto Nobelio premija chemijos srityje įteikta trims chemikams – prancūzui <b>Jean–Pierre Sauvage</b>, škotui <b>Sir J. Fraser Stoddart</b> ir olandui <b>Bernard Feringa</b> už molekuli
(1) 2016-07-18 8
Kristaus stebuklų mokslininkai kol kas nepakartojo, vandens vynu paversti dar neišmoko, tačiau priartėjo kaip niekada arti. „Ecole Plytechnique Federale de Lausanne“ instituto Šveicarijoje tyrėjų komanda sukūrė galima sakyti amžiną vyno šaltinį.
(1) 2016-07-06 18
Europos Paralmente inicijuotas narių šlapimo tyrimas atskleidė atskleidė labai įdomių dalykų apie politikų gyvenamą aplinką.
(2) 2016-06-03 63
Paprašyti įvardyti mirtiniausius nuodus, žmonės dažniausiai prisimena cianidą, arseną ar strichniną. Tačiau tai nėra toksiškiausios mums žinomos medžiagos.
(5) 2016-05-21 8
<i>Taip tvirtina <a href="http://www.avawinery.com">Ava Winery</a>, San Franciske įsikūręs startuolis, gaminantis vyną be vynuogių – tiesiog derindamas skonio ingredientus ir etilo alkoholį.<b