Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 

Įdomus faktas

Kepant, troškinant ir kitais karštais būdais ruošiant maistą išsiskiria 0.00039% viso į atmosferą išmetamo CO2 kiekio. Švariausias šiuo požiūriu maisto gamybos būdas yra skrudinimas naudojant sezamo aliejų – vidutiniškai tokiu būdu išskiriama 110 mikrogramų CO2 vienam patiekalui. Kepant maistą grilyje naudojant medžio anglis ir padegamąjį skystį yra daugiausiai anglies dioksido išskiriantis būdas – vienam mėsainiui paruošti į orą išskiriama 1350 mikrogramų ...

TOP 5

->
->
->
->
->
->
->
->
->
->
->
->
->
->
->
->
->
->
->
->
->
->
->
->
->
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos
Nusiųskite patikusią informaciją savo draugams
Siunčiamame laiške bus nurodyta tokia straipsnio informacija
Mokslininkų planas atrodė visai paprastas: taip užkoduoti uodų genus, kad jų palikuonys iškart žūtų, paleisti šiuos uodus į laisvę, kur jie galėtų daugintis su kitais uodais, atsilošti ir stebėti, kaip išnyksta visa ligas platinančių vabzdžių populiacija. Tačiau nutiko priešingai: mokslininkai sukūrė itin atsparius hibridus ir dabar nežino, kaip įvykiai kolstysis toliau.
Adresai
(Būtina)
El.pašto adresai, kuriais norite siųsti šią nuorodą.
1.
2.
3.
4.
5.
(Būtina)
Jūsų el.pašto adresas.
Jei norite, galite įrašyti savo komentarą