Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 

Įdomus faktas

Kepant, troškinant ir kitais karštais būdais ruošiant maistą išsiskiria 0.00039% viso į atmosferą išmetamo CO2 kiekio. Švariausias šiuo požiūriu maisto gamybos būdas yra skrudinimas naudojant sezamo aliejų – vidutiniškai tokiu būdu išskiriama 110 mikrogramų CO2 vienam patiekalui. Kepant maistą grilyje naudojant medžio anglis ir padegamąjį skystį yra daugiausiai anglies dioksido išskiriantis būdas – vienam mėsainiui paruošti į orą išskiriama 1350 mikrogramų ...

TOP 5

->
->
->
->
->
->
->
->
->
->
->
->
->
->
->
->
->
->
->
->
->
->
->
->
->
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos
Nusiųskite patikusią informaciją savo draugams
Siunčiamame laiške bus nurodyta tokia straipsnio informacija
Jei mėgstate juodą kavą, greičiausiai esate iš tų, kurie mėgsta stiprius skonius, rūpinasi savo sveikata ar tiesiog nori gerti kavą taip, kaip ji ir turi būti geriama, rašo portalas indy100.com.
Adresai
(Būtina)
El.pašto adresai, kuriais norite siųsti šią nuorodą.
1.
2.
3.
4.
5.
(Būtina)
Jūsų el.pašto adresas.
Jei norite, galite įrašyti savo komentarą