Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
 
 

Konservantai ir kiti maisto priedai (Žmogus ir medicina | Mokslas)

Rodomi įrašai iš
visi straipsniai video
Archyvo rikiavimo ir rūšiavimo funkcijos
komentuojami skaitomiausi rekomenduojami naujausi
 
 
(0) 2018-10-13 4
Ilgus dešimtmečius tyrėjai sprendė sunkų uždavinį, bandydami išsiaiškinti, kaip iš tiesų organizmą veikia dirbtiniai saldikliai. Iki dabar mokslininkai jau yra atlikę daugiau nei 210 tūkstančių įvairių cukraus pakaitalų tyrimų, rašo businessinsider.com.
(0) 2018-10-05 6
Perdirbti mėsos gaminiai – produktai, netinkami vartoti kasdien, LRT TELEVIZIJOS laidoje „Vartotojų kontrolė“ sako VU Visuomenės sveikatos katedros vadovas profesorius Rimantas Stukas.
(4) 2018-05-24 10
Visos jūsų mėgstamos dešros, rūkyti lašiniai, mėsos vyniotiniai ar kumpiai – tai peilis jūsų sveikatai ir gyvybei, LRT TELEVIZIJOS laidoje „Klauskite daktaro“ sako Lietuvos sveikatos mokslų universiteto profesorius Alvydas Unikauskas. Todėl jis siūlo įsivaizduoti, kiek riekelių tokios dešros suvalgytumėte, jei vietoje visiems žinomo žymėjimo „E“ mėsos gaminių etiketėse atsidurtų žodžiai „vėžys“, „cukrinis diabetas“, „Alzheimeris“ ar tiesiog „mirtis“.