Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
 
 

Konservantai ir kiti maisto priedai (Žmogus ir medicina | Mokslas)

Rodomi įrašai iš
visi straipsniai video
Archyvo rikiavimo ir rūšiavimo funkcijos
komentuojami skaitomiausi rekomenduojami naujausi
 
 
(3) 2015-10-19 24
<i>Kai kas sako, kad dabar auginamas ir apdirbamas maistas ne toks maistingas, kaip senelių laikais. Bet ar tikrai tai tiesa?
(0) 2014-09-29 24
<p style="font-style:italic">Dirb­ti­niai sal­dik­liai as­par­ta­mas, sa­cha­ri­nas ir su­kra­lo­zė su­kė­lė pe­lėms gliu­ko­zės ne­to­le­ra­vi­mą &ndash; o tai yra dia­b
(8) 2013-06-21 2
<p style="font-style:italic"> Kur tie lai­kai, kai „vai­sių sko­nio“ ir „sū­rio sko­nio“ reiš­kė „pa­da­ry­ta su tik­rais vais­iais“ ir „pa­da­ry­ta su tik­ru sūriu.
(12) 2009-03-23 0
"Pažiūrėkite, kas pasidarė mūsų maistui. Chemikai kuria medžiagas, kad būtų skaniau, gražiau atrodytų, ilgiau išsilaikytų, o yra šventa fiziologinė taisyklė: bet kokia svetima medžiaga, patekusi į žmogaus organizmą, turi šalutinį poveikį", - sakė LŽ profesorė Domicelė Mikalauskaitė.