Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
 
 

Miltai | Gaminiai iš miltų (Žmogus ir medicina | Mokslas)

Rodomi įrašai iš
visi straipsniai video
Archyvo rikiavimo ir rūšiavimo funkcijos
komentuojami skaitomiausi rekomenduojami naujausi
 
 
(0) 2017-11-11 16
<em>Glitimas gali būti ne blogietis. Duomenys rodo, kad problemas pilve gali kelti kviečiuose esančios fruktanų molekulės jų netoleruojantiems žmonėms.</em>
(1) 2017-10-02 14
Nors duona yra maisto piramidės pagrindas, šiandien daugelis populiarių dietų ar svorio metimo atstovų rekomenduoja ją išbraukti iš savo kasdienio maisto raciono.
(0) 2017-09-27 1
<em>Žmonės, kurie privalo vengti gliuteno, greitai galės turėti savo duoną (ir pyragą) ir juos valgyti. Sukurta kviečių linija, negaminanti gliutenų, galinčių sukelti pavojingą imuninę r
(1) 2017-05-30 -3
Jeigu žmogus visą gyvenimą valgė aukščiausios rūšies miltų produktus, staiga juos pakeisti viso grūdo miltų produktais nederėtų, nors pastarieji ir yra naudingesni sveikatai. Taip LRT RADIJUI sako maisto technologė ir mitybos specialistė Raminta Bogušienė.
(2) 2017-04-05 10
Makaronai – patiekalas, neretai sulaukiantis priekaištų dėl menkos maistinės vertės. Tačiau šįkart LRT TELEVIZIJOS laidoje „Klauskite daktaro“ skambėjo pagyros makaronams ir buvo išrinkta organizmui naudingiausia jų rūšis.
(3) 2016-11-25 17
Šiuolaikinis gyvenimo tempas ir nesubalansuota mityba veda prie dažnėjančių širdies ir kraujagyslių ligų. Naujausi tyrimai atskleidė, kad šių ligų gali padėti išvengti viso grūdo produktais praturtinta mityba.
(1) 2016-07-08 17
Dažniausiai italams užsieniečių užduodamas klausimas – kaip jiems pavyksta nesustorėti valgant tokį skanų maistą.
(5) 2015-06-04 3
Šiandien informacijos apie sveiką mitybą tiek daug, kad, ko gera, nėra žmogaus, kuris nežinotų, koks maistas yra sveikas, o koks nesveikas. Tačiau žinojimas atsikratyti žalingų įpročių nepadeda. Kodėl?