Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Žmonių pasaulis » Kaip mes gyvename

Kai jūs ragavote savo šuns maistą, jums niekas nesumokėjo, bet profesionalus šunų ėdalo ragautojas yra tikras darbas

2019-02-02 (0) Rekomenduoja   (2) Perskaitymai (315)
    Share

Tikriausiai ne vienas gyvūnų mylėtojas iš smalsumo kažkada paragavo savo gyvūno ėdamą maistą (prisipažinti neprašysime). Bet yra žmonių, kurie iš to pragyvena.

Ragautojai padeda sukurti tinkamą skonį
©Maja Dumat (CC BY 2.0) | commons.wikimedia.org

„Profesionalus šunų maisto ragautojas“ nėra išgalvota profesija, o tikras ir net gerai apmokamas darbas. Pradedantysis ragautojas per metus uždirba 30 000 dolerių, o patyręs „profas“ – net 75 000 dolerių per metus.

Taigi, ką daro šunų maisto ragautojas? Na, nieko ypatingo – tiesiog ragauja šunų maistą ir užtikrina, kad jis atitiktų gamintojo keliamus aukštus standartus. Ragautojai įprastai atidaro ką tik pagaminto šunų maisto skardinę, pauosto maistą ir jį suvalgo.

Profesionalūs ragautojai yra taip apmokyti, kad atskirtų skonius, kurie šunims patinka, ir kurių jie tiesiog nekenčia. Profesionalus ragautojas Philipas Wellsas sako, kad jam šunų maistas visai patinka ir jis nėra negalvoja, kad jį ragauti yra bjauru. Jis aiškina, kad gyvūnams skirtas maistas turi būti tinkamas ir žmonių vartojimui – priešingu atveju jo nebūtų galima pardavinėti.

Tiesa, Wellsas pripažįsta, kad rinkoje yra išties bjauraus gyvūnų maisto, nuo kurio kvapo pradeda pykinti. Nors jo darbe kartais pasitaiko tokių siuprizų, tačiau vyrui darbas patinka ir jis džiaugiasi, kad gali prisidėti prie gyvūnų gerovės.

Parengta pagal „The Guardian“.

Verta skaityti! Verta skaityti!
(3)
Neverta skaityti!
(1)
Reitingas
(2)
Komentarai (0)
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Komentarų kol kas nėra. Pasidalinkite savo nuomone!
Naujausi įrašai

Įdomiausi

Paros
52(0)
52(4)
48(3)
46(0)
25(3)
24(7)
21(0)
20(1)
16(3)
Savaitės
185(20)
105(16)
80(2)
76(0)
Mėnesio
251(42)
185(20)
116(6)
105(9)
104(7)