Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
 
 

Paieška archyve atlikta pagal tokius paieškos parametrus:

Rubrika: Pasidaryk pats maistas

Tipas: Visi įrašai

Laikotarpis: Nuo 2015-01-01 iki 2015-12-31

Rikiavimas: Naujausi pagal datą

Norėdami lengviau surasti dominantį įrašą, naudokitės archyvo rikiavimo ir rūšiavimo funkcijomis arba keiskite paieškos parametrus

visi straipsniai video
Archyvo rikiavimo ir rūšiavimo funkcijos
komentuojami skaitomiausi rekomenduojami naujausi
 
 
(1) 2015-11-30 29
Pamėginti atskirti trynius nuo baltymų turbūt yra tekę daugeliui. Darbas nėra sudėtingas, bet ir labai greitu jo nepavadinsi. Tad kaip turėtų darbuotis kepyklos, kur per dieną reikia šimtais ar net tūkstančiais trynių ir baltymų? Tokiais atvejais pasitelkiamos mašinos, o jų veikimo principas yra net labai paprastas ir tup pačiu - labai efektyvus. Kaip tai veikia - žiūrėkite tolesniame video.
(3) 2015-11-12 45
Kalbant apie maisto galiojimą, dauguma žmonių pasikliauna ant pakuotės užrašyta data, net jeigu tai kiaušiniai, tačiau tas „tinka vartoti iki“ dažnai yra daugiau sutartinis dalykas ir neturi nieko bendro su tikrosiomis galiojimo datomis.
(0) 2015-10-28 -8
Mėgstate apelsinus, bet dažnai vietoje jų renkatės kitus vaisius, nes sunku nulupti apelsinų žievelę? Jūs greičiausiai tiesiog lupate apelsinus neteisingai.
(20) 2015-10-23 43
Atrodytų, virtas kiaušinis – tai patiekalas, kurį gali pasigaminti net pats tingiausias viengungis. Virtuvės šefui tai – pernelyg paprastas. Bet ar tikrai taip? Kiekvienas, viręs kiaušinį gali pasakyti: kartais arba baltymas būna guminis, arba trynys trupa tarsi kreida, arba pusė baltymo nusilupa kartu su lukštu, rašo qz.com.
(4) 2015-04-07 85
Dažnam apkarsta pats kiaušinio lupimo procesas. Ypač, jeigu iš kiaušinio lieka tik nudraskytas, praradęs savo formą ir grožį neaiškus gniutulas...
(0) 2015-03-11 31
Granatai yra vienas iš seniausių kultūrinių augalų, jau nuo seno yra įrodyta jų nauda mūsų sveikatai. Jų sultys dar vadinamos antruoju mūsų krauju. Tai puikus vitaminų ir mikroelementų šaltinis pavasariais, kuomet po žiemos organizmui gerokai trūksta aktyviųjų medžiagų.
(6) 2015-02-09 18
Sakyti jau tikriausiai net ir nereikia – česnaką valgyti išties sveika. Ypač šaltymečiu, kai už kampo tik ir tyko įvairios peršalimo ligos.