Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Greitas maistas
 
 

Greitas maistas

Žymės vieta žymių medyje:
Rodomi įrašai iš
visi straipsniai video
Archyvo rikiavimo ir rūšiavimo funkcijos
komentuojami skaitomiausi rekomenduojami naujausi
 
 
(0) 2020-09-13 8
Gausiai vartojant pramoniniu būdu intensyviai perdirbtus produktus pakinta senėjimo procesus lemiančios chromosomos. Ši tyrimo išvada buvo pristatyta neseniai vykusioje internetinėje medikų konferencijoje.
(0) 2020-07-21 1
Žmonės turi keistoką įprotį ir polinkį tikrinti fizines savo galimybių ribas, tačiau kai kurių ribos yra gerokai toliau nei kitų. Pavyzdžiui, profesionalūs sportininkai visą savo sveiko ir sąmoningo gyvenimo dalį praleidžia tobulindami savo kūną, kad galėtų kuo greičiau plaukti, kuo toliau nušokti. O kai kurių „sportininkų“ rungtis yra valgymas, rašo „Science Alert“.
(8) 2019-10-24 14
Paauglys, valgydamas bulvių traškučius ir kitus greito maisto produktus, neįtikėtinai smarkiai susigadino sveikatą.
(1) 2019-09-14 5
Ekspertai perspėja dėl galimų piktnaudžiavimo nesveiku maistu rizikų: apako vien gruzdintomis bulvytėmis ir bulvių traškučiais besimaitinęs paauglys, skelbia BBC.
(0) 2019-06-17 31
Ar galėtumėte tokį patį maistą valgyti ištisą savaitę? O mėnesį? Na, vyras, vardu Donas Gorske, valgė tokį patį mėsainį net 46 metus!
(0) 2019-05-13 1
Sveika mityba – vis labiau populiarėjanti, tačiau keičiant įpročius dažnai galime ir suklysti. Kokias klaidas galime padaryti ir kaip teisingai imtis naujų įpročių – DELFI TV pasakojo natūropatinės mitybos specialistė Tautvilė Šliažaitė.
(0) 2019-04-10 6
„Jeigu pakelyje susidaręs šerkšnas, vadinasi, produktas buvo atšildytas. Tai galima patikrinti ir pakračius pakelį – koldūnai turi būti nesulipę“.
(5) 2019-02-20 -2
Namie pačių gaminti makaronai skrandyje suvirškinami per 3 valandas, pagaminti pramoniniu būdu –virškinami iki 6 valandų, o užpilami makaronai iš organizmo pasišalina per 12 valandų ar daugiau – organizme nėra fermentų, kurie suvirškintų tokį cheminį produktą, tad maistas guli tarsi šiukšlių dėžėje nesuvirškintas.
(5) 2019-02-17 8
Prancūzijos mokslininkai paskelbė didelės apimties studiją, pirmąkart atskleidžiančią statistiškai pagrįstą ryšį tarp smarkiai perdirbto maisto vartojimo ir didesnės mirties rizikos, bet tyrėjai perspėjo, kad reikia nuodugniau išnagrinėti, kokie mechanizmai tai lemia.
(0) 2019-01-07 2
Mūsų širdis džiaugiasi sveiku maistu. Ekspertai rekomenduoja pirmiausia rinktis Viduržemio jūros regiono virtuvę, kad išsaugotume stiprią širdį. Nesveikas maistas per daugybę metų gali susargdinti svarbiausią mūsų organą. Trys širdies ligos neabejotinai priklauso nuo maisto.
(4) 2018-11-19 -16
Jeigu norite paragauti pačios skaniausios, moksliniu požiūriu idealios picos, turite dvi galimybes: skristi į Romą ir užsisakyti plytinėje krosnyje kepamos picos margheritos arba išspręsti sudėtingą termodinaminę lygtį, sumodeliuojančią labai panašaus fantastiško skonio picą jūsų varganoje elektrinėje orkaitėje, rašo livescience.com.
(0) 2018-10-17 6
Populiariuosius trapučius mėgsta suaugę ir vaikai. Jų dažnai griebiamasi norint užkąsti. Daugelis, valgydami trapučius vietoje duonos, tikisi numesti svorio. Tačiau sveikos mitybos specialistai primygtinai pataria atsisakyti šio produkto. Kodėl trapučių valgyti nereikėtų?
(2) 2018-09-12 -4
Tikriausiai nepavyktų surasti daug žmonių, kuriems maistas būtų tik būdas numalšinti alkį. Visi mes kada nors šventėme geras naujienas gardžia vakariene, o liūdesį užkrimsdavome šokolado plytele ar torto gabalu.
(0) 2018-06-28 0
Ar kada susimąstėte, kad klaidų darymas verčia žmogų mokytis ir tuo pačiu tobulėti? Arba tai, kad motinos pienas jau nuo mažų dienų treniruoja smegenis norėti nesveiko maisto? Jei ne, pateikiame jums kelis įdomiausius su žmogaus sveikata susijusius faktus.
(0) 2018-05-16 21
Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) ragina visas valstybes per artimiausius penkerius metus pasiekti, kad maistui gaminti nebūtų naudojami dirbtiniai transriebalai.

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos