Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Greitas maistas
 
 

Greitas maistas

Žymės vieta žymių medyje:
Rodomi įrašai iš
visi straipsniai video
Archyvo rikiavimo ir rūšiavimo funkcijos
komentuojami skaitomiausi rekomenduojami naujausi
 
 
(1) 2019-09-14 5
Ekspertai perspėja dėl galimų piktnaudžiavimo nesveiku maistu rizikų: apako vien gruzdintomis bulvytėmis ir bulvių traškučiais besimaitinęs paauglys, skelbia BBC.
(0) 2019-06-17 30
Ar galėtumėte tokį patį maistą valgyti ištisą savaitę? O mėnesį? Na, vyras, vardu Donas Gorske, valgė tokį patį mėsainį net 46 metus!
(0) 2019-05-13 2
Sveika mityba – vis labiau populiarėjanti, tačiau keičiant įpročius dažnai galime ir suklysti. Kokias klaidas galime padaryti ir kaip teisingai imtis naujų įpročių – DELFI TV pasakojo natūropatinės mitybos specialistė Tautvilė Šliažaitė.
(0) 2019-04-10 6
„Jeigu pakelyje susidaręs šerkšnas, vadinasi, produktas buvo atšildytas. Tai galima patikrinti ir pakračius pakelį – koldūnai turi būti nesulipę“.
(5) 2019-02-20 -2
Namie pačių gaminti makaronai skrandyje suvirškinami per 3 valandas, pagaminti pramoniniu būdu –virškinami iki 6 valandų, o užpilami makaronai iš organizmo pasišalina per 12 valandų ar daugiau – organizme nėra fermentų, kurie suvirškintų tokį cheminį produktą, tad maistas guli tarsi šiukšlių dėžėje nesuvirškintas.
(5) 2019-02-17 8
Prancūzijos mokslininkai paskelbė didelės apimties studiją, pirmąkart atskleidžiančią statistiškai pagrįstą ryšį tarp smarkiai perdirbto maisto vartojimo ir didesnės mirties rizikos, bet tyrėjai perspėjo, kad reikia nuodugniau išnagrinėti, kokie mechanizmai tai lemia.
(0) 2019-01-07 2
Mūsų širdis džiaugiasi sveiku maistu. Ekspertai rekomenduoja pirmiausia rinktis Viduržemio jūros regiono virtuvę, kad išsaugotume stiprią širdį. Nesveikas maistas per daugybę metų gali susargdinti svarbiausią mūsų organą. Trys širdies ligos neabejotinai priklauso nuo maisto.

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos