Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Greitas maistas
 
 

Greitas maistas

Žymės vieta žymių medyje:
Rodomi įrašai iš
visi straipsniai video
Archyvo rikiavimo ir rūšiavimo funkcijos
komentuojami skaitomiausi rekomenduojami naujausi
 
 
(39) 2013-09-19 128
<p style="font-style:italic"> Mes, gy­dy­to­jai, kar­tu su vi­sais sa­vo įgū­džiais, ži­nio­mis ir au­to­ri­te­tu daž­nai įgau­na­me ga­na di­de­lį ego, truk­dan­tį pri­
(4) 2015-04-24 61
Lietuvių startuolis „Hello Hungry“ pasaulį tikisi nustebinti gėrimu, galinčiu tapti alternatyva tiems, kam atsibodo nesveikas maistas. Vitaminų ir mineralų sudėtyje turintis „Hello Hungry“ skirtas biure dirbantiems žmonėms, kurie neturi laiko tinkamai pavalgyti.
(20) 2014-06-02 41
„McDonald's“ mėsainiai gali stovėti metų metus ir nesupūti. Šios bendrovės atstovai pateikė paaiškinimą, kodėl taip yra.
(10) 2016-05-28 37
Las Vegase (JAV) įsikūrusi užeiga „Heart Attack Grill“ gavo šį pavadinimą ne veltui – jis įspėja, kad valgant šioje užeigoje gali ištikti infarktas.
(2) 2016-10-30 37
Pigūs, lengvai ir greitai paruošiami bei nepaneigiamai skanūs – užpilami makaronai tapo mėgstamiausiu daugelio pasaulio šalių maistu nepaisant savo nekokios reputacijos.
(7) 2015-02-23 36
Bulvių traškučiai laikomi sveikatai kenksmingu maistu, bet juos kasdien valgo 9 procentai 9–16 metų Lietuvos moksleivių. Kartais tokiu maistu alkį numalšinti bando ir suaugusieji. Apie dažno traškučių vartojimo žalą daug kalbėta ir dar kalbama, tad dabar nekartojant įgrisusių pamokslų, istorija apie tai, kaip šie traškučiai buvo sukurti.
(0) 2019-06-17 28
Ar galėtumėte tokį patį maistą valgyti ištisą savaitę? O mėnesį? Na, vyras, vardu Donas Gorske, valgė tokį patį mėsainį net 46 metus!
(9) 2015-02-03 28
<em>Šis „E“ priedų šeimos atstovas tikriausiai kelia daugiau ginčų, nei visi kiti. Jis plačiai naudojamas visokiausiuose maisto produktuose ir gaminiuose. Ar šis v<strong>E</strong>lnias to
(1) 2014-10-05 27
Mokslininkai išsiaiškino, kad paaugliai, nuo keturiolikos metų valgę tradicinį vakarietišką maistą, sulaukę septyniolikos daug prasčiau atliko protinių gebėjimų patikros užduotis.
(2) 2017-03-20 27
Neretai greitą maistą valgantys žmonės rūpinasi tik patiekalo skoniu ir per daug nesidomi, iš ko jis padarytas. Jokia paslaptis, kad greito maisto restoranuose sveikų produktų praktiškai neįmanoma rasti, tačiau tai – ne blogiausia, kas gali nutikti, rašė draxe.com.
(0) 2018-05-16 21
Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) ragina visas valstybes per artimiausius penkerius metus pasiekti, kad maistui gaminti nebūtų naudojami dirbtiniai transriebalai.
(5) 2015-06-18 16
Oficialiame „McDonald‘s“ interneto tinklalapyje galima sužinoti, kokie ingredientai iš tiesų naudojami kiekvienam restorane gaminamam patiekalui. Vis dėlto dėmesį labiausia patraukia populiariosios skrudintos bulvytės.
(4) 2014-09-19 16
Juodos bandelės, juodas sūris, net padažas – ir tas juodas. Japonijos „Burger King“ greito maisto restoranų koziris – neįprastos spalvos mėsainis, vieniems primenantis maisto produktą, kurio galiojimo terminas baigėsi prieš tris metus, kitiems – gurmanišką patiekalą, viliojantį ne tik savo išvaizda, bet ir išskirtiniu skoniu.
(4) 2014-08-01 13
Mėsainių gaminimui kiekvieną valandą paskerdžiama tūkstančiai karvių. Vien amerikiečiai per metus šių užkandžių suvartoja beveik penkis milijardus. Tačiau, ar tikrai valgome tai, ką manome valgą? Ir kokių "siurprizų" galime tikėtis kramsnodami šį patiekalą?
(0) 2015-08-25 12
Ar mokslas gali išsaugoti objektyvumą, kai jo pinigų šaltinis yra suinteresuotas tam tikrais rezultatais? Kaip suderinti skirtingus mokslo ir verslo interesus? Panašu, jog šie klausimai nekyla įmonės „Coca-Cola“ atstovų galvose. Ši saldintų gėrimų kompanija skyrė 1,5 mln. JAV dolerių „dovaną“ ne pelno organizacijai „Global Energy Balance Network“ (GEBN), besirūpinančiai sveika gyvensena, ir užregistravo ją savo pagrindinės būstinės adresu, rašo „The New York Times“.

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos