Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Kulinarijos pasaulis
 
 

Kulinarijos pasaulis

Žymės vieta žymių medyje:
Rodomi įrašai iš
visi straipsniai video
Archyvo rikiavimo ir rūšiavimo funkcijos
komentuojami skaitomiausi rekomenduojami naujausi
 
 
(0) 2020-11-10 14
Ar žinojote, kad pusė pasaulio geizerių ir kitų hidroterminių šaltinių yra Jeloustono nacionaliniame parke JAV? Šis didžiulis seniausias nacionalinis parkas pasaulyje yra tikras lobynas gamtos mylėtojams ir jį būtina saugoti. Todėl karštosiose versmėse negalima ruošti vištienos.
(0) 2020-11-09 0
Kalėdos neįsivaizduojamos be namuose ruošiamų patiekalų, kuriems, stengiantis maloniai nustebinti namiškius, internete dažnai tenka pasiieškoti skalsesnių receptų. Būtent pagal lietuvių susidomėjimą patiekalų ir skanėstų receptais, pavasarį buvo stebimas kalėdiniam laikotarpiui prilygstantis internetinių paieškų intensyvumas.
(20) 2020-10-13 29
Tikrai nesinori kas rytą gramdyti iš keptuvės prisvilusios kiaušinienės. Viliojanti alternatyva – nesvylančios keptuvės, tik ar jos nekenksmingos sveikatai?
(0) 2020-09-08 1
Mokslininkai laboratorijose jau augina mėsą. Tiesa, labai nedideliais kiekiais ir labai lėtai, bet tai - pradžia. Auganti žmonių populiacija ir didėjantis susirūpinimas gamta verčia ieškoti alternatyvų tikrai mėsai. Tik ar ją valgys jaunimas? Naujas Sidnėjaus universiteto tyrimas verčia tuo abejoti.
(3) 2020-09-07 1
Ledai gali būti arbūzų, karamelės, kriaušių, braškių ar mėlynių skonio. Arba gali priminti burbulinę kramtomąją gumą. Tačiau kas tai per skonis?
(0) 2020-09-04 1
Tailando „Thai Airways“ savo būstinėje Bankoke atidarė įdomų restoraną. Žinoma, tai - aviacijos stiliumi dekoruota vieta, kurioje bus tiekiamas įprastai lėktuvuose valgomas maistas. Tačiau čia jis bus kitoks. Nors ir tas pats. Bet skanesnis.
(1) 2020-08-10 16
Valgomieji briedžiukai (Morchella esculenta) - tokį gražų vardą nešioja šie keistai atrodantys grybai, šiek tiek panašūs į nevalgomus bobausius. Vienas jų kilogramas gali kainuoti net tris šimtus dolerių, priklausomai nuo sezono ir dar kelių faktorių. Kodėl jie tokie brangūs? Ir kodėl restoranai jų taip geidžia?
(4) 2020-08-07 -3
„Tesla“ pramoninio dizaino kūrėjas Remy'is Labesque'as tris metus kūrė tai, ką matote nuotraukoje. Tai nėra automobilio ar jokios kitos mašinos detalė. Tiesą sakant, šio daikto formos tikriausiai daugelis net nepastebės, tačiau Labesque'as tiki, kad rezultatas buvo vertas pastangų.
(3) 2020-01-31 29
Nesvarbu, ar daržovės bei vaisiai užauginti savo sode, ar parsinešti iš parduotuvės, juos būtina nuplauti. Tik ne grybus - jų plauti nerekomenduojama. O gal nieko baisaus nenutiks?
(0) 2019-09-27 10
Jei reikėtų išskirti prabangos prekes, ką įvardytumėte? Automobiliai, jachtos, prabangūs namai, laikrodžiai, papuošalai, „tikras“ šampanas ir „tikri“ ikrai. Daugelis šiuos dalykus tikrai paminėsite, nes jie simbolizuoja gerą ir svarbiausia prabangų gyvenimą. Juos gali turėti ne kiekvienas. Tačiau kai kitą kartą būsite paprastoje maisto parduotuvėje, atkreipkite dėmesį į žuvų skyriuje esančias šaldytuvų lentynas, kiek juose jums siūlomų ikrų pakuočių?
(0) 2019-08-20 0
JAV neseniai įvyko greitojo ledų valgymo čempionatas. Jame dalyvavo ir suaugusieji ir vaikai. Ir tie ir kiti pripažino, kad tekdavo nugalėti šalutinį efektą – galvos skausmą, kylantį, pern
(0) 2019-06-18 23
Ar galėtumėte pasakyti, kaip sveikai šiandien papietavote, o gal pavakarieniavote. O vakar? Kiek šiandien per pietus gavote B grupės vitaminų, kiek A? Kiek ir kokių būtinųjų amino rūgščių suvalgėte? Ir kur papietauti, jei norite maitintis tikrai sveikai ir skaniai?
(0) 2019-01-31 3
Yra žmonių, kurie šokoladui abejingi, yra ir tokių, kurie dėl jo pamišę. Nesvarbu ar šokoladą valgote tik retkarčiais, ar kasdien, verta mokėti juo mėgautis. Skamba galbūt juokingai ar neįtikėtinai, bet darydami tam tikras klaidas prarandate nemažą dalį malonumo, kuriuo gali apdovanoti šis nuostabus skanėstas.
(0) 2019-01-21 15
Tikriausiai sviestas neatrodo kaip pats įdomiausias dalykas pasaulyje, apie kurio istoriją trokštumėte sužinoti kaip įmanoma daugiau. Galbūt taip atrodo todėl, kad šį maisto produktą naudojame 10 000 metų - nuo tų laikų, kai mūsų protėviai dar tik pradėjo jaukintis gyvūnus. Tačiau šiandien sviestas yra populiariausias riebalinės kilmės gaminys pasaulyje. Sviestas naudojamas itin gausiai – nuo patiekalų gardinimo iki pyragų kepimo.

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos