Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Maisto energinė vertė
 
 

Maisto energinė vertė

Žymės vieta žymių medyje:
Rodomi įrašai iš
visi straipsniai video
Archyvo rikiavimo ir rūšiavimo funkcijos
komentuojami skaitomiausi rekomenduojami naujausi
 
 
(6) 2016-10-20 41
Pasak mitybos specialistų, per vieną parą vidutinis žmogus turi suvartoti apie 2 tūkst. kalorijų, tačiau yra gana sunku įsivaizduoti, koks ir kiek maisto sudaro šį kiekį.
(14) 2015-07-08 40
Australas Damonas Gameau nutarė atlikti eksperimentą ir išsiaiškinti, kokį poveikį organizmui daro cukrus. Per dieną jis gaudavo apie 40 arbatinių šaukštelių cukraus. Rezultatai buvo šokiruojantys.
(10) 2016-05-28 37
Las Vegase (JAV) įsikūrusi užeiga „Heart Attack Grill“ gavo šį pavadinimą ne veltui – jis įspėja, kad valgant šioje užeigoje gali ištikti infarktas.
(0) 2015-10-31 30
<i>Prieš einant gąsdinti kaimynų,<br />prašyt įkyriai saldumynų,<br />dar verta pamąstyt, ar šito nori,<br />nors… cinikai sakys – memento mori</i><hr />Apie patį tyrimą jau <a href="htt
(3) 2015-07-28 23
Lenkijos mokslininkai teigia atradę kiekvieno kiaulienos mėgėjo svajonę – kiaulieną su itin mažai kalorijų, riebalų ir daug daugiau baltymų. Pati mėsa pasak mokslininkų, skanesnė ir ilgiau išlieka šviežia.
(1) 2017-11-10 21
Turbūt daugeliui sveikai maitintis besistengiančių žmonių ne sykį yra iškilęs klausimas – kiek džiovintų vaisių galima suvalgyti per dieną bei ar jie sveikesni už šviežius? O gal priešingai?
(0) 2016-03-08 19
Kartais atrodo, kad paroje tiesiog per mažai valandų visiems degantiems darbams atlikti ir užduotims įvykdyti. Užuot bandę bet kokia kaina prailginti dieną, pagalvokite, ar nebūtų veiksmingiau tiesiog prailginti gyvenimą pora metų, skelbia „The Daily Mail“.
(1) 2014-11-27 18
<p style="font-style:italic">Liau­dyje sklan­do dau­gy­bė svo­rio ma­žė­ji­mo ar pri­au­gi­mo prie­žas­čių pa­aiš­ki­ni­mų, nuo „spar­taus“ meta­bo­liz­mo iki val­gy
(0) 2018-10-04 15
Burokėlius pastaruoju metu ima vadinti superdaržove – naujausiuose tyrimuose rašoma, kad burokėliai ir jų sultys didina išvermingumą sportuojant, mažina kraujospūdį, gerina kraujotaką.
(0) 2017-07-04 12
Valgyti vabalus siūlo jau ne tik tolimi azijiečiai ar vakarų europiečiai, bet ir mūsų kaimynai - lenkai. Lenkijos mokslininkai ragauja ir augina svirplius ir lervas. Jei jūs nuo tokios minties vis dar purtotės, lenkų mokslininkai tikina, kad vabalai - visų Žemės gyventojų ateities maistas.
(1) 2014-02-26 8
Naujas Upsalos universiteto mokslininkų su žmonėmis atliktas tyrimas patvirtino, kad nuo maiste esančių riebalų rūšies priklauso, ko daugiau priaugsime – lašinių ar raumenų.
(0) 2015-12-24 7
Kalėdos turi gilias tradicijas Lietuvoje, jau nuo seno žmonės pasninkaudavo advento laikotarpiu. Mūsų dienomis pasninkas nėra taip plačiai propaguojamas, tačiau persivalgymo tradicija šventiniu laikotarpiu išlieka. Nesinori po švenčių galvoti, ką daryti su papildomu svoriu? Lieknėjimo ir sveikatingumo centras pateikia 6 maisto produktų grupes, be kurių mūsų Kalėdos išliks tokios pat smagios, bet lengvesnės.
(1) 2014-08-08 7
<em>Po de­šimt­me­čių svei­ka­tos įspė­ji­mų, idė­ja, kad mė­sa, sū­ris ir tau­kai ken­kia šir­džiai, tirp­sta. Tie­sa su­dė­tin­ges­nė – ir ska­nes­nė</em>
(17) 2013-02-19 1
Per parą statistiniam suaugusiam žmogui rekomenduojama suvalgyti maisto, kurio energinė vertė – apie 2000-2500 kilokalorijų. Vieni maisto produktai yra kaloringesni, kiti mažiau kaloringi. Bet kaip pamatyti skirtumą? Kaip tas skirtumas atrodo? Galbūt susiorientuoti padės nuotraukos, kuriose nufotografuota po 200 kalorijų įvairiausio maisto – daržovių, kepinių, mėsos, saldumynų ir t. t.

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos