Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Žuvies gaminiai
 
 

Žuvies gaminiai

Žymės vieta žymių medyje:
Rodomi įrašai iš
visi straipsniai video
Archyvo rikiavimo ir rūšiavimo funkcijos
komentuojami skaitomiausi rekomenduojami naujausi
 
 
(4) 2014-12-24 8
Kaip parodė bendrovės „Spinter tyrimai“ apklausa, atlikta prekybos tinklo „Rimi Lietuva“ užsakymu, net 82 proc. lietuvių žiemos švenčių stalui gamina žuvies patiekalus. Specialistai įspėja – neteisingai pasirinkta žuvis gali tapti tikru nuodu, tad verta per daug nepiktnaudžiauti žuvies patiekalais. Protingi kiekiai problemų nesukels, tačiau žinoti, kuo rizikuojama - verta.
(0) 2014-09-29 57
Kinijoje vyras kreipėsi į gydytoją, skųsdamasis skrandžio skausmais ir nepakenčiamai niežtinčia oda. Didžiausiam jo siaubui paaiškėjo, kad visas jo kūnas viduje knibždėte knibžda kirmėlėmis. Vyro gyvybei grėsė rimtas pavojus. Ir kaltas dėl to buvo jo suvalgytas kaspinuočiais užkrėstas sušio gabalėlis.
(2) 2014-09-24 6
Nacionalinis maisto ir veterinarijos rizikos vertinimo institutas (NMVRV) 2012–2014 m. atliko tyrimą, kurio metu nustatė teršalų kiekius, esančius jūrinėse bei upių ir ežerų žuvyse. Tyrimo išvadose konstatuojama, kokie teršalai žuvyse gali kauptis, kokie jų kiekiai leistini ir nekelia sveikatai rimto pavojaus bei kokių rūšių žuvys jautriausios teršalams, t. y. daugiausiai sukaupia įvairių cheminių medžiagų. Tad kokių taisyklių reikėtų paisyti žuvies mėgėjams?
(1) 2014-08-08 7
<em>Po de­šimt­me­čių svei­ka­tos įspė­ji­mų, idė­ja, kad mė­sa, sū­ris ir tau­kai ken­kia šir­džiai, tirp­sta. Tie­sa su­dė­tin­ges­nė – ir ska­nes­nė</em>

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos