Mobili versija | Apie | Visos naujienos | RSS | Kontaktai | Paslaugos
 
Jūs esate čia: Pradžia » Visos temos » Žuvies gaminiai
 
 

Žuvies gaminiai

Žymės vieta žymių medyje:
Rodomi įrašai iš
visi straipsniai video
Archyvo rikiavimo ir rūšiavimo funkcijos
komentuojami skaitomiausi rekomenduojami naujausi
 
 
(1) 2019-02-27 99
Daug kur skelbiama, kad žuvų taukų kapsulės su omega3 riebalinėmis rūgštimis turinčios apsaugoti širdį ir smegenis, sumažinti cholesterolį, pagerinti regėjimą ir atmintį. Ir žmonės jas vartoja, nes bijo mirti nuo infarkto ar insulto. Bet ar žuvies taukai iš tiesų saugo nuo šių ligų?
(0) 2017-07-28 98
„Maisto prekėms taikomi skirtingi standartai yra didelis skandalas“, – sakė Europos Komisijai praėjusį trečiadienį Slovakijos ministras pirmininkas Robertas Fico. Ir pateikė pavyzdžių. Skalbimo skystis, kava ar žuvų piršteliai – tai tik keletas produktų.
(7) 2015-02-06 58
Zoe Butler nustėro atidariusi skardinę tuno ir joje išvydusi dvi gyvio akis, spoksančias į ją. Mažojo „monstro“ nuotraukos netruko apskrieti socialinius tinklus, kur visi spėliojo, kas per padaras tai galėtų būti. Kaip rašo britų portalas telegraph.co.uk, pasikonsultavus su mokslininkais, netrukus išaiškėjo tikroji šio gyvio tapatybė.
(0) 2014-09-29 57
Kinijoje vyras kreipėsi į gydytoją, skųsdamasis skrandžio skausmais ir nepakenčiamai niežtinčia oda. Didžiausiam jo siaubui paaiškėjo, kad visas jo kūnas viduje knibždėte knibžda kirmėlėmis. Vyro gyvybei grėsė rimtas pavojus. Ir kaltas dėl to buvo jo suvalgytas kaspinuočiais užkrėstas sušio gabalėlis.
(11) 2015-02-25 41
Dabartinis mūsų maitinimosi būdas smarkiai skiriasi nuo praeities. Yra ir nemažai egzotiškų gyvūnų, kuriuos lietuviai valgė bei medžiojo. Kai kurie iš jų dabar sukeltų nuostabą.
(5) 2016-05-10 41
Visi žino, kad šiltų jūrų vandenyse plaukiojančios žuvys, tai ne Dubysos ešerėliai. Tačiau kartais jų pavojingumas slypi ir ten, kur niekas nesitiki. Tai savo kailiu patyrė visiems puikiai žinomos jachtos „Ambersail“ įgula.
(0) 2018-12-24 41
Per visą šventinį laikotarpį žmonės valgys ne tik saldumynus, bet ir žuvį. Dar šįvakar per Kūčių vakarienę bus suvalgyta nemažai žuvies, bet viena rūšis tarp visų šių vaišių tikrai dominuos. Tai - silkė. Ją valgo beveik kiekvienas, tačiau ar žinote, kas tai per žuvis? Štai 7 faktai apie populiariąją silkę.
(0) 2018-02-05 22
Ši nuostabą kelianti istorija pribloškė tiek naujienų portalus, tiek pačius medikus, tiek sušių gerbėjus. Tad silpnų nervų ir jautraus skrandžio žmonėms nerekomenduojama skaityti, pranešė iflscience.com.
(1) 2019-04-22 17
Mūsų smegenys atlieka be galo svarbią funkciją. Jie – mūsų viso organizmo kontrolės centras, užtikrinantis, kad mūsų širdis plaka, mūsų plaučiai kvėpuoja, mes galime judėti, jausti ir mąstyti. Štai kodėl yra taip svarbu, kad mūsų smegenys puikiai veiktų.
(1) 2015-07-13 15
Šiuolaikiniame pasaulyje pilna įmantrių patiekalų ir delikatesų, tačiau ar kartais susimąstome, jog kai kurie jų gali būti pavojingi? „Buzzfeed“ pristatė trumpą vaizdo įrašą, apie 8 itin sveikatai pavojingus maisto produktus.
(1) 2018-12-07 15
Kalbant apie natūralius papildus, niekas negali pralenkti žuvų taukų. Šios mažos omega-3 kapsulės, gaminamos iš visko – pradedant sardinėmis, skumbrėmis ir baigiant ančiuviais, kriliais bei cisternose auginamais dumbliais, yra populiaresnės nei gliukozaminas ir probiotikai drauge sudėjus, rašo vox.com.
(3) 2017-01-13 15
Gana ilgai buvo laikomasi nuomonės, kad žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalus valgyti sveika dėl didelio juose esančio baltymų, vitaminų ir omega-3 riebalų rūgščių kiekio.
(0) 2018-01-11 13
Lašiša yra laikoma vienu sveikiausių maisto rūšių dėl joje esančios omega-3 riebalų, baltymų ir riebalų rūgščių gausos. Tačiau jeigu lašiša buvo pagauta Puget Sound sąsiauryje (JAV), patartume pamąstyti, ar verta valgyti tokią žuvį.
(0) 2017-12-21 11
Alzheimeriu sergantys artimieji – padidinta šios ligos rizika, bet – dar ne nuosprendis. Turint tinkamų įpročių, galima nugalėti ir genus. Taip sako LRT laidos „Klauskite daktaro“ vedėjas, gydytojas Alvydas Unikauskas.
(4) 2014-12-24 8
Kaip parodė bendrovės „Spinter tyrimai“ apklausa, atlikta prekybos tinklo „Rimi Lietuva“ užsakymu, net 82 proc. lietuvių žiemos švenčių stalui gamina žuvies patiekalus. Specialistai įspėja – neteisingai pasirinkta žuvis gali tapti tikru nuodu, tad verta per daug nepiktnaudžiauti žuvies patiekalais. Protingi kiekiai problemų nesukels, tačiau žinoti, kuo rizikuojama - verta.

Jūsų požiūris

Aktyvios diskusijos